Basara: Čovjek koji je spreman da prevari ljude čak i na kupovini sanduka nema pravo da kritikuje projekte
Foto: PDP

Basara: Čovjek koji je spreman da prevari ljude čak i na kupovini sanduka nema pravo da kritikuje projekte

Reagovala na izjave bivšeg direktora Gradskog groblja.

Nakon što je bivši direktor Gradskog groblja u Banjaluci Željko Grbić izjavio kako je stanje na Gradskom groblju nikada gore, oglasila se Adriana Basara iz Gradskog odbora PDP Banjaluka, koja je poručila da je Grbić najmanje pozvan da kritikuje projekte koji su urađeni u mandatu gradoačelnika Draška Stanivukovića.

-Čovjek koji je u najteža vremena stajao na muku porodicama pokojnika, pogotovo onih koji su preminuli od kovida, najmanje ima pravo da komentariše bilo šta. Najmanje je pozvan da kritikuje bilo šta od mnoštva projekata i mjera što je urađeno u ovom gradu u mandatu gradonačelnika Draška Stanivukovića – poručila je Basara, prenosi Insajder.

Navodi među brojnim mjerama finansijsku podršku za porodilje, besplatne udžbenike, besplatne građevinske dozvole, besplatne priključake za vodu i kanalizaciju, besplatne legalizacije, besplatne karte za javni prevoz za studente i srednjoškolce iz višečlanih porodica, besplatne karte za javni prevoz za penzionere i lica starija od 65 godina bez prava na penziju, besplatne mature, besplatne uređaje za mjerenje šećera u krvi i brojne, brojne druge mjere.

-Važno je pomenuti i izgradnju mostova, kružnih raskrsnica, osnovne škole, vrtića, plaža i šetališta pored Vrbasa, Grbićev pokušaj da starim fotografijama ukaže na tobože nerad u Gradskom groblju ili da zamaže oči Banjalučanima koji na svakom koraku vide napredak grada, a osjete i u svojim budžetima dobrobit mjera, može samo da spusti zastavu nad njim i njegovom karijerom u kojoj se nema čim pohvaliti – zaključila je Basara.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)