“DJECA ĆE IGRATI I PJEVATI” Đajić o koncertu Baje Malog Knindže u banjalučkoj osnovnoj školi (VIDEO)
Foto: Blink

“DJECA ĆE IGRATI I PJEVATI” Đajić o koncertu Baje Malog Knindže u banjalučkoj osnovnoj školi (VIDEO)

Pozvao je roditelje i djecu da dođu na koncert u OŠ "Branko Radičević".

Roditelji su prezadovoljni, a mnoga djeca će doći da igraju i pjevaju na koncert Baje Malog Knindže, rekao je ovo danas predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka i direktor UKC RS, Vlado Đajić komentarišući koncert koji se organizuje pod njegovim pokroviteljstvom u dvorani OŠ “Branko Radičević” u Banjaluci.

Mnogi roditelju su ogorčeni organizovanjem ovog koncerta u prostorijama škole, a Đajić je rekao kako to nisu komentasali roditelji nego srbomrzci koji ne vole ni Srbiju ni Republiku Srpsku.

-To nisu roditelji, to je politička hajka. To je koncert djece koja će igrati i pjevati tu, neće biti alkohola. Dan državnosti Srbije je, lijepa manifestacija i ja pozivam sve stanovnike Starčevice i djecu da dođu – rekao je on.

Đajić kaže da to nije sala škole, nego sala koja pripada ustanovi dvorana Borik, Obilićevo i centralnoj dvorani te da djeca tu samo drže fizičko.

-Svi koji nisu partriote žele da pokvare ovu divnu manifestaciju na kojoj će djeca igrati i pjevati – zaključio je Đajić.

Podsjećamo, roditelji đaka OŠ “Branko Radičević” rekli su da se i ranije u ovoj školi dešavalo svašta, ali da je ovo skandal bez presedana.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)