Drinić opleo po Stevandiću: Priča o kriminalu, a Zeljković i Novitović bili hapšeni
Foto: D. Rakita

Drinić opleo po Stevandiću: Priča o kriminalu, a Zeljković i Novitović bili hapšeni

Кo o čemu Stevandić o poštenju - kaže on.

“Republiku Srpsku ne mogu odbraniti kriminalci, neobrazovane bitange, prelivode…..” reče lider stranke čiji je kolega iz Ujedinjene Srpske Branislav Zeljković uhapšen zbog teških zloupotreba u Institutu za javno zdravstvo, potom njegov drugi stranački kolega Milan Novitović uhapšen zbog zloupotrebe položaja u republičkoj Civilnoj zaštiti, čija potpredsjednica ministarka prosvjete i kulture Natalija Trivić uđe u antologiju bisera jer nije znala “istaket” pa po kazni postade direktor aerodroma.

Napisao je ovo narodni poslanik Nebojša Drinić, na svojim društvenim mrežama, kao odgovor predsjedsjedniku Narodne skupštine Republike Srpke Nenadu Stevandiću.

– Najnoviji primjer je imenovanje pomoćnice ministra finansija Dragane Čavke koja je potpisivala ugovore o autorskom honoraru kao pjevaljka u “Aquani”, a da nikad nije zapjevala – navodi Drinić.

On pita da li je Stevandić kad govori o časti i poštenju mislio i na Irenu zvanu Ajkula direktoricu Centra za socijalni rad koja je snimala video na plaži u Egiptu i postala planetarno “popularna”.

– Ima još likova koje bismo mogli kandidovati za Nušićevu Vladu koju je maestralno sastavljao u svojoj “Autobiografiji” kada je za ministra prosvjete imenovao Čedu Matića koji je to mjesto zaslužio jer je dva puta ponavljao prvi razred pa je samim tim proveo u školi više nego ostali – navodi Drinić.

Podsjetio ga je i na kandidaturu 2012. godine.

-Ne mogu prelivode da brane Srpsku, veli Stevandić koji je 2012. godine bio SDS-ov kandidat za gradonačelnika, samo da bi odvukao glasove i minirao Čavića, a pomogao SNSD-u i tadašnjem kandidati Slobodanu Gavranoviću, gradonačelniku. Кasnije mu nije valjao ni SDS , pa je tu stranku napustio. Svašta Stevandiću može stati pod kapu, samo nek je glava podobna – napisao je Drinić.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)