EVO ŠTA NAS SVE OČEKUJE Grad na Vrbasu se priprema za “Banjalučku zimu” (FOTO)
Foto: V. Ševčuk

EVO ŠTA NAS SVE OČEKUJE Grad na Vrbasu se priprema za “Banjalučku zimu” (FOTO)

Bogat program i ove zime u Banjaluci.

Novogodišnja euforija polako kuca na naša vrata.

U Parku Petar Kočić već su počele pripreme za Banjalučku zimu 2023/2024.,  koja će zvanično početi već prvog decembra.

Reporter BLinka zabilježio je kako teku radovi, a po svemu sudeći magična centralna jelka biće postavljena na istom mjestu kao i prošle godine.

Lagano se montiraju i praznične kućice, dok će i ove godine najmlađe obradovati  klizalište. Kako su saopštili iz Gradske uprave, neće nedostajati ni gastronomske ponude.

– Praznična atmosfera i euforija, sjajna dešavanja, mnoštvo zanimljivih koncerata i bogata gastronomska ponuda, samo su neki od događaja koji će ove godine biti dio bogate „Banjalučke zime 2023/2024“, koja počinje već prvog dana decembra, dok je svečano otvaranje planirano 3. Decembra – saopštili su nedavno iz Gradske uprave Banjaluka.

Kao i prethodne godine, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom, Park „Petar Kočić“ ponovo će biti nezaobilazan zimski market.

Kako je u ime Grada naglasila Milada Šukalo, svi su se marljivo i vrijedno pripremali i ove godine za ovu manifestaciju.

– Želja nam je podržati naše ugostitelje i proizvođače, kao i prodavce suvenira, koji će izlagati svoje proizvode upravo u srcu Banjaluke. Cilj nam je da i ove godine privučemo što veći broj turista, ali i da istovremeno pružimo podršku našoj privredi, te da kroz mnoštvo manifestacija i događaja koje organizujemo i dalje unapređujemo razvoja našeg grada – kazala je Šukalo.

Prisjetimo se i kako je sve to u Zimzobalu izgledalo prošle godine.

Kada je u pitanju doček 2024. godine,  u novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok će prvog januara, za popularnu reprizu, koncert održati Lepa Brena.

 

 

 

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)