NEPRIMJERENO PONAŠANJE Đajić pokušao pričati na kineskom, pa ismijavao gošće zbog visine (VIDEO)
Foto: Video printscreen

NEPRIMJERENO PONAŠANJE Đajić pokušao pričati na kineskom, pa ismijavao gošće zbog visine (VIDEO)

Direktor UKC ponovo šokirao ponašanjem.

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić izazvao je veliku pažnju javnosti svojim neprimjerenim ponašanjem na konferenciji za medije.

Naime, 7. maja 2024. godine u posjeti Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske su boravile delegacije Kine i Francuske s ciljem unapređenja saradnje u edukaciji ljekara i nabavci opreme za kardiohirurgiju UKC-a Republike Srpske.

– Presretan sam što imamo u posjeti delegaciju iz Kine i Francuske, čime dokazujemo da držimo primat kao internacionalna ustanova u BiH i šire. Današnji sastanci i predavanja su išli u dva smjera, a to su nabavka najsavremenije opreme iz Kine i Francuske, te edukacija naših ljekara u kliničkim centrima ovih zemalja i dolazak njihovih stručnjaka u našu ustanovu, a sve s ciljem unapređenja zdravlja pacijenata iz RS – kazao je direktor UKC-a Vlado Đajić.

No, zanimljivije je ono što se događalo prije nego je počeo službeni program i prije nego što su se upalile kamere.

Pokušao je da na kineskom jeziku kaže hvala, ali nije mu baš išlo od ruke. Takođe, u jednom momentu je pokušao da ismije gošće na osnovu fizičkog izgleda (visine), piše N1.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)