Petrović: Ovo je zajednička pobjeda, mnogo posla nas čeka
Foto: D. Rakita

Petrović: Ovo je zajednička pobjeda, mnogo posla nas čeka

Znate li da smo izvojevali pobjedu na svih 183 biračkih mjesta, napisao je Petrović.

– Ovo je zajednička pobjeda, ne pobjeda Ljubiše Petrovića, već NARODNA POBJEDA! Mnogo posla nas čeka, a ja vam obećavam odužiću se za vaše povjerenje, idemo dalje, u nove pobjede, srcem i dušom za naš grad, za našu djecu, za našu zemlju!

Ovo je na Fejsbuk profilu napisao gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, nakon jučerašnjeg regerenduma kada je dobio još jednu veliku podršku sugrađana da bude na čelu grada.

– Ono što se juče dogodilo u našoj Bijeljini je bila simbolična najava proljeća, probudili smo se, a ja duboko vjerujem i znam da će jučerašnji događaj biti prekretnica za brojne promjene koje će uslijediti i koje će označavati talas pozitivnih promjena i nastupanje nekih ljepših i srećnijih vremena u ovoj našoj zemlji na brdovitom Balkanu. Narodna pobjeda koja se juče dogodila je nestvarna, disali smo svi kao jedno i pokazali da kada se narod udruži ni moć, ni novac, ni ucjena, ni kriminal, ni brutalne medijske provokacije, ni svi pritisci, zastrašivanja i prijetnje nam ne mogu ništa – naveo je Petrović i dodao:

– Juče je sa jedne strane bio nepotkuljiv, složan i hrabar narod, a sa druge strane 16 stranaka, novac, bezobrazluk i bahatost!

Znate li da smo izvojevali pobjedu na svih 183 biračkih mjesta, da ni u jednoj mjesnoj zajednici nismo izgubili, da definitivna razlika je 17.340 glasova što je nevjerovatan rezultat. Građani jasno i glasno rekli da ne žele korumpirane i kriminalne direktore, da ne žele one koji su se bogatili od narodnog novca, koji su stekli enormna bogatstva otimajući iz državnih preduzeća, prisvajajući javna dobra, izvlačeći novac iz gradskog budžeta”.

Petrović se ovom prilikom zahvalio svima koji su učestvovali u ovoj borbi i zajedno sa njim izvojevali veliku pobjedu.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)