“Pomozite da pomognemo” Humanitarni turnir u Banjaluci

“Pomozite da pomognemo” Humanitarni turnir u Banjaluci

Turnir u malom fudbalu.

Tradicionalni humanitarni turnir u malom fudbalu “Pomozite da pomognemo”, u organizaciji Crvenog krsta Banjaluka, ove godine organizuje se u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za pomoć radu javne kuhinje Crvenog krsta, koju svakodnevno posjećuje 450 korisnika, od kojih je nekima to jedini obrok u toku dana.

S obzirom na slabu finansijsku situaciju i stalne potrebe velikog broja korisnika pomoći Crvenog krsta, upućen je apel preduzećima, kompanijama, organizacijama, pojedincima i svim ljudima velikog srca da, u skladu sa svojim mogućnostima, izdvoje određena novčana sredstva kako bi pomogli rad javne kuhinje i obogatili postojeće obroke koji se pripremaju.

– Već desetu godinu organizujemo humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. Ove godine humanitarni turnir će biti organizovan u subotu i nedjelju, 25. i 26. novembra ove godine, sa početkom u devet časova, u sali OŠ ‘Borisav Stanković’ – kazali su organizatori, te dodali da je učešće po ekipi 50 KM.

Uplate se, kako kažu, vrše direktno na žiro račun Crvenog krsta Banjaluka: 551-001-00000-130-27 UniCredit Bank, primalac: Crveni krst Banjaluka, sa naznakom: Za pomoć u radu javne kuhinje.

– Pravo nastupa na turniru stiče se predavanjem jednog ovjerenog primjerka uplatnice u našim prostorijama, svakim radnim danom od 10 do 14 časova ili slanjem fotografije uplatnice putem Vibera na broj 065/342-452 do 23. novembra 2023. godine, dok se drugi primjerak uplatnice donosi na dan turnira – dodaju oni.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)