PREDLOŽENO SKIDANJE TAČKE Banjaluka i dalje bez kolektora
Foto: V. Ševčuk

PREDLOŽENO SKIDANJE TAČKE Banjaluka i dalje bez kolektora

SNSD predložio skidanje prostornih planova koji se odnose na ovaj projekat - rekao je gradonačelnik.

Značajna odluka o izgradnji kolektora predloženo je da bude skinuta sa dnevnog reda današnje redovne sjednice Skupštine grada Banjaluke.

Gradonačelnik Draško Stanivuković upitao je zašto Banjaluka ne može dobiti kolektor.

– Banjaluka je i dalje bez kolektora, jer je ponovo SNSD predložio skidanje prostornih planova koji se odnose na ovaj projekat. Iako imamo odobren novac i projekat, ne možemo početi izgradnju – naglasio je Stanivuković.

Napmenuo je da SNSD sedam-osam mjeseci odbija izgradnju kolektora.

– Pored našeg najstarijeg objekta Kastela imate otvorenu kanalizaciju i dođe prva adminstracija koja to hoće da riješi, obezbijedi novac i uradili smo projekat, ali desi se da imate odbornike koji to neće. Nevjerovatno. Da je to usvojeno krajem prošle godine, mi bismo mogli ovog ljeta da imamo kolektor. Pitam javno zašto niste za to i zašto ne možemo dobiti planske dokumente koji se odnose na izgradnju kolektora – kazao je gradonačelnik.

Naime, za skidanje sa dnevnog reda današnje sjednice Skupštine grada Banjaluke predloženo je sedam tačaka, među kojima i izgradnja kolektora, a za dopunu je predloženo 17 tačaka, o čemu je u toku rasprava.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)