SADA IH JE ŠEST “Pošte Srpske” dobile još dva izvršna direktora
Foto: Pošte Srpske/Facebook

SADA IH JE ŠEST “Pošte Srpske” dobile još dva izvršna direktora

Sadašnji izvršni direktori ostaju na funkcijama.

Nadzorni odbor “Pošta Srpske” imenovao je danas dva nova izvršna direktora, tako da ovo javno preduzeće sada ima šest izvršnih direktora, saznaje CAPITAL.

Ovim je potvrđeno naše pisanje od prošle sedmice, kao i to da su nove pozicije rezervisane za kadrove SNSD-a i Ujedinjene Srpske.

Sadašnji izvršni direktori ostaju na funkcijama, ali će dva resora biti podijeljena, čime će se na taj način njihov broj povećati.

Do sada je na čelu sektora za informaciono komunikacione tehnologije, razvoj, prodaju i marketing bio Zoran Protić iz Socijalističke partije, koji će od sada biti izvršni direktor za informaciono komunikacione tehnologije i razvoj.

Za izvršnog direktora za marketing i prodaju imenovana je Dijana Grujić, dosadašnji rukovodilac službe za marketing u “Poštama”. Ona je kadar Ujedinjene Srpske.

Razdvojeni su poštanski i šalterski poslovi kojima je do sada rukovodio Milenko Vučeta, kadar DEMOS-a.

Milenko Vučeta ostaje izvršni direktor za šalterski saobraćaj, dok je za poštanski saobraćaj Nadzorni odbor imenovao Zorana Durića iz SNSD-a, koji je i trenutno zaposlen u ovom javnom preduzeću.

Iako se spekulisalo da će doći do promjena i u resoru kojim upravlja izvršni direktor za pravne, opšte poslove, ljudske resurse i investicije Snježana Martić, kadar US, to se danas nije dogodilo.

Zahvaljujući novoj sistematizaciji, generalni direktor “Pošta”, inače kadar US Miladin Radović, sada u upravi preduzeća ima dva člana iz svoje partije.

Po novom poretku, SNSD dva izvršna direktora, jer je trenutno na funkciji onog za ekonomske i računovodstvene poslove Zoran Vujmilović, član ove partije.

Po jednog izvršnog direktora imaju DEMOS i SP.

Capital

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)