“SADA IMAMO REDOVNU VODU” Mještani Bronzanog Majdana, Bukvaleka i Donjih Kola ne kriju zadovoljstvo (VIDEO)

“SADA IMAMO REDOVNU VODU” Mještani Bronzanog Majdana, Bukvaleka i Donjih Kola ne kriju zadovoljstvo (VIDEO)

Ranka Knežević iz Bronzanog Majdana kaže da su problemi sa vodom za nju prošlost.

Stanovnici mjesta Bronzani Majdan, Bukvalek i Donja Kola oglasili su se povodom poboljšanog stanja vodosnabdijevanja u njihovim mjestima.

Oni su u svojim izjavama istakli da je stanje u njihovim lokalnim zajednicama danas mnogo bolje nego prethodnih godina.

– Znalo je proći i više od mjesec dana bez vode. Kada nemaš ujutro vode da se umiješ, to je teško svakome – ističe Mira Udovičić iz Donjih Kola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLink (@gledajnestodrugacije)

Ona dodaje da su mnogi građani zbog tog stanja krivili gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, ali da se ona s tim ne slaže.

– Sada imamo redovnu vodu i nadamo se da će to tako i ostati – poručuje Mira Udovičić iz Donjih Kola.

Njeno mišljenje dijeli i Momir Galić iz mjesta Bukvalek, koji kaže da za njegovih 77 godina, niko nije pokušao trajno riješiti problem vodosnabdijevanja u njegovom mjestu.

– Ljudi su sada zadovoljni, vidim ne buni se niko. Otkako je to gore popravljeno i otkako je napravljen taj bazen, stanje je bolje. Treba biti zahvalan. Ovo znači da idemo naprijed, da smo u plusu – naglašava Galić.

Ističe da se problemi rješavaju postepeno i da je na taj način moguće ići naprijed.

– Ako seljaci i selo budu zadovoljni s vodom i sa strujom, znači da idemo naprijed – naglasio je Momir Galić iz sela Bukvalek.

Ranije je problem s neredovnim vodosnabdijevanjem imala i Ranka Knežević iz Bronzanog Majdana, ali kako kaže, ovi problemi su za nju prošlost.

– Trebaš oprati nešto, ili dođeš da se istuširaš a nema vode. U zadnje vrijeme stvarno smo zadovoljni što se tiče vode. Kako je povezano na ovo gradsko Crno vrelo, zadovoljni smo s vodom. Ako ovako ostane, biće super – zaključila je Ranka Knežević iz Bronzanog Majdana.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)