STANIVUKOVIĆ BIJESAN Sekretar opet otišao na bolovanje, tražiće njegovu smjenu (VIDEO)
Foto: D. Rakita

STANIVUKOVIĆ BIJESAN Sekretar opet otišao na bolovanje, tražiće njegovu smjenu (VIDEO)

Ostavio je na čekanju stipendije srednjoškolaca i studenata, besplatne građevinske dozvole i preko 170 akata koji već preko 70 dana čekaju njegovo “ozdravljenje” - rekao je Stanivuković.

Nakon obilaska jučerašnje “naporne” izložbe, lijepo skockan i dotjeran sekretar Skupštine Igor Šukalo danas je opet otišao na bolovanje, napisao je ovo na društvenoj mreži X gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

– Ostavio je na čekanju stipendije srednjoškolaca i studenata, besplatne građevinske dozvole i preko 170 akata koji već preko 70 dana čekaju njegovo “ozdravljenje”. Nisam siguran da “kičmu” za ovakvu bahatost, bezobrazluk i neodgovorno ponašanje prema Gradu i građanima ima on sam, jer ga dovoljno poznajem. Vrijeme će pokazati iskrenost skupštinske većine predvođene SNSD-om i da li će na narednoj sjednici smjeniti čovjeka koji se ovako ponaša – rekao je Stanivuković.

Gradonačelnik kaže da će tražiti sjednicu Kolegijuma Skupštine u petak od 14.00 časova gdje će tema biti zakazivanje prijeko potrebne redovne sjednice, ali i smjena sekretara, koju će on i tražiti.

Podsjetimo, Šukalo je preko 60 dana bio na bolovanju, da bi svoj prvi radni iskoristio za izložbu Muzeja sporta, gdje ga je juče Stanivuković sreo.

– Kakav bezobrazluk i bahatost! 60 dana na “bolovanju” i nijedan akt sekretar Skupštine Grada nije objavio, niti potpisao, a svoj prvi radni dan je iskoristio da ode na izložbu u dvorani Borik, gdje sam ga upravo sreo! – kao je Stanivuković juče.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)