Stanivuković: Čeka se još SNSD, od većine stranaka smo dobili konstruktivne prijedloge
Foto: D. Rakita

Stanivuković: Čeka se još SNSD, od većine stranaka smo dobili konstruktivne prijedloge

Za sutra zakazan novi konsultativni sastanak oko budžeta Grada Banjaluka za narednu godinu.

Važno je da svaki odbornik i sve parlamentarne političke stranke u Skupštini grada Banjaluka pokažu odgovornost prema radnicima Doma zdravlja i njihovim ličnim primanjima, građanima koji uživaju povoljniji javni prevoz zahvaljujući subvencijama, roditeljima koji plaćaju privatne vrtiće po povoljnijim cijenama, takođe zahvaljujući subvencijama i svim ostalim socijalnim davanjima čije isplate čekaju usvajanje rebalansa budžeta.

Izjavio je ovo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i dodao:

-Ovim putem jasno i nedvosmisleno iskazujem razumijevanje prema svim gradskim ustanovama i institucijama kojima su potrebna dodatna novčana sredstva kako bi tekuću kalendarsku godinu uspješno okončali.
Njihova sudbina je trenutno u rukama odbornika Skupštine Grada.

Kaće kako su pripremljena sva zakonska rješenja koja su realna i treba da dobiju podršku Skupštine Grada.

-Ujedno, dali smo mogućnost svim političkim subjektima koji participiraju u Skupštini da iznesu svoje prijedloge i projekte koji će biti uvršteni u Nacrt budžeta. Od većine stranaka smo dobili konstruktivne i realne prijedloge, a i dalje se čeka SNSD. Zato smo sutra za 13.00 časova zakazali novi, drugi po redu, konsultativni sastanak oko budžeta Grada za narednu godinu – najavio je gradonačelnik.

Pozivao je sve odbornike da pokažu odgovornost prema funkciji za koju su izabrani od strane naroda kao i na odgovornost prema gradu.

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)