UŽIVAJTE U MUZICI Internacionalni muzički festival „Jesenja sonata“ u oktobru
Foto: Grad Banjaluka

UŽIVAJTE U MUZICI Internacionalni muzički festival „Jesenja sonata“ u oktobru

Festival, koji će biti održan u periodu od 4. do 8. oktobra i obuhvatiće pet cjelovečernjih koncerata.

Sve je spremno za Šesti internacionalni muzički festival „Jesenja sonata“, koji će u Kulturnom centru Banski dvor biti održan od 4. do 8. oktobra.

– Ovo je manifestacija koja je u prethodnom periodu snažno odjeknula u čitavom regionu, dobivši izuzetno pozitivne recenzije od strane muzičke kritike, te veliku podršku publike koja nam je kroz maksimalnu posjećenost svih festivalskih programa, pokazala da se nalazimo na pravom putu i da umjetnička muzika itekako ima svoje posjetioce, ukoliko im se ponudi kvalitet i adekvatna promocija pripremljenog programa – navedeno je u saopštenju Banskog dvora.

Dodaju da je ovaj festival zamišljen kao elitni, višednevni muzički događaj, susret vrhunskih muzičkih umjetnika iz zemlje i inostranstva, te svojevrsni nacionalni i internacionalni forum najviših umjetničkih standarda, koji će ugostiti značajna imena umjetničke muzike današnjice.

– Iako će Festival obuhvatiti koncerte renomiranih muzičkih sastava i izvođača, zahvaljujući menadžerskim aktivnostima Ustanove, te podršci pokrovitelja i sponzora, organizator je obezbijedio pristupačnu cijenu festivalske ulaznice za svako koncertno veče koja iznosi 7 KM – navode organizatori.

Iz Banskog dvora ističu kako je, kroz svoje šesto festivalsko izdanje „Jesenja sonata“  postala tradicionalna i prepoznatljiva kulturna manifestacija koja će zasigurno u budućnosti  još snažnije stimulisati muzički i kulturni razvoj grada i Republike Srpske.

– Festival, koji će biti održan u periodu od 4. do 8. oktobra i obuhvatiće pet cjelovečernjih koncerata etabliranih muzičkih umjetnika u velikoj Koncertnoj dvorani Banskog dvora, a svi koncerti će počinjati u 20.00 časova.

Ulaznice za sve festivalske večeri svi zainteresovani mogu kupiti na biletarnici Banskog dvora, svakim danom, osim vikendom od 12.00 do 18.00 časova.

Kompletan program možete da pogledate OVDJE.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)