Vodoliji treba izazov, Bik ne voli odlaziti: Kako se svaki znak ponaša u vezi?
Foto: Pexels

Vodoliji treba izazov, Bik ne voli odlaziti: Kako se svaki znak ponaša u vezi?

Škorpija je jedan od najodanijih znakova.

Kako se svaki znak zodijaka ponaša kada je u vezi, ko ostavlja kada strast nestane, ko ne voli da prekida odnose i toleriše mnogo toga, a ko najviše cijeni svoju slobodu?

Ovan ostavlja kad strast nestaje

Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i čitavim svojim srcem. Odnos sa njima je dinamičan i strastven, a njihova osjećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su veoma bezobzirni u ljubavi. Borbe sa njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vrijeme ili dok strast ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuli vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu da funkcionišu samo sa nekim ko je stalni izazov za njih.

Bik ne voli da odlazi

Može se reći da su Bikovi pravo oličenje odanosti i vjernosti. Oni se neće vezati za bilo kog, ali kada puste nekoga blizu njih, oni namjeravaju da ga zadrže do kraja života. Međutim, ono što je važno u odnosu je seks. Ukoliko seksulani život ne funkcioniše dobro, moguće je da će prevariti partnera. Ipak, oni nikada neće priznati to svom partneru, niti će ga lako napustiti.

Blizanci ne ostavljaju, ali daju razloge da ih partner ostavi

Pripadnici ovog znaka su generalno veoma lojalni i ne vole da napuste partnera, ali oni mogu da dovedu svoje partnera u situaciji da ih ostave. Ponekad muče svoje partnere, koketiraju sa drugima i daju razlog da ih napuste. Jedini način da ih držite u vezi je da ih okupirate, na primer, da ih učinite ljubomornim za promenu.

Rak je najsrećniji ako se veže za jednu osobu za cijeli život

Rakovi ne vole sumnjičavosti, neizvjesnost i nesigurnost u ljubavi. Oni imaju tendenciju da budu u dugim vezama, a nije rijetkost da će zauvijek ostati sa svojom prvom ljubavi. Ipak, oni mogu biti veoma zahtjevni, ljubomorni i nesigurni, i, samim tim, otjerati svog partnera. Generalno, oni su vjerni u vezi i braku.

Odnosi sa Lavom obično traju od jedne do dvije godine

Lavovi su obično oprezni o ulasku u odnose, oni se ne zaljubljuju lako. Ali, kada su sigurni da su osvojili predmet njihove želje, oni se ne predaju u potpunosti. U njihovoj prirodi je da im sve dosadi brzo, tako da njihovi odnosi traju od jedne do dvije godine. Lavovi su ozbiljni monogamisti i mogu se čuvati samo za nekog kome u potpunosti vjeruju, i ko može da ih zabavlja.

Djevica poštuje sigurnost dugoročnih odnosa

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka uživaju najviše u početku veze kada zavode i osvajaju svog partnera. Oni mogu biti lojalni i vjerni dugo vremena, oni obično ne varaju, jer su znak koji se ne fokusira na seks. Oni će uživati u vezi koja pruža emocionalnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Odnosi Vage se baziraju na prijateljstvu

Jedan od najodanijih znakova Zodijaka je Vaga. Njihove duge veze su zasnovane na prijateljstvu. Ali, čak i ovi odnosi imaju dobre i loše faze, koja, ponekad, mogu ugroziti samu vezu. One će se smiriti sa partnerom koji ih zadovoljava u seksu, a podržava ih socijalno.

Škorpija je jedan od najodanijih znakova

Uprkos činjenici da je ovo znak poznat po erotskoj energiji, to je jedan od najvjernijih znakova. Škorpije su veoma harizmatične i atraktivne, pa će se njihovi partneri suočiti sa brojnim izazovima i ljubomorom takođe.

Strijelac je neodlu20čan

Pripadnici ovog znaka su neodlučni u vezama i oni nikada nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Oni izbjegavaju obaveze, zadovoljiće se sa partnerom koji im dozvoljava da zadrže svoju slobodu. Strijelčevi su skloni prevarama, i kada varaju, oni će učiniti sve da to sakriju od svog partnera.

Jarac očekuje krajnju odanost

Jarčevi su vrlo tradicionalni i teško se povezuju sa nekim, ali ako oni to rade, oni se nadaju da će veza trajati zauvijek. Oni očekuju potpunu odanost i vjernost od svog partnera. Ako varate Jarca on će se osjećati izdanim i odmah će vas ostaviti. Savršen seks i djeca je veza koja drži Jarca u odnosima.

Vodoliji je potreban stalni izazov

Vodolije su veoma nestalne po svojoj prirodi, tako da ne ostaju sa ljudima koji nisu dovoljno zabavni ili ne predstavljaju nikakav izazov. Različitost je njihov omiljeni način života, a oni obično imaju mnogo partnera tokom života. Ipak, oni se mogu posvetiti i zaljubiti. Oni će se smiriti sa partnerom pored koga se nikada ne osjećaju dosadno.

Ribe su najvjerniji znak

Pripadnici ovog znaka smatraju se oličenjem odanosti i vjernosti, tako da ako bi mogli ostali sa jednom osobom cijelog svog života. U ljubavi, oni su uporni, romantični i odani. Oni će otići samo ako su toliko frustrirani da ne mogu više da podnesu život sa određenom osobom.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)