VOLI GA PUBLIKA Bejbi Lazanja zvanično počinje svjetsku karijeru
Foto: YT

VOLI GA PUBLIKA Bejbi Lazanja zvanično počinje svjetsku karijeru

Na finalu Evrovizije osvojio je najviše glasova publike.

Hrvatska muzička zvijezda koja je osvojila publiku širom svijeta, Bejbi Lazanja, potpisao je globalni ugovor sa jednom od najistaknutijih muzičkih produkcijskih kuća – Universal Music Group.

– Oduvijek sam želio da eksperimentišem sa muzikom i stvaram projekte koji nisu ograničeni na jedan muzički žanr. Drago mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da krenu u novo poglavlje sa mnom i željni da moju muziku predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i spota koji jedva čekam da podijelim sa svima. Takođe, u pripremi je i album koji će sadržati dosta novog zvuka. Veoma sam srećan što predstavljam ovo izdanje publici, jedva čekam da vidim i čujem reakcije. Radujem se što ću vidjeti šta budućnost donosi – rekao je Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, prenosi “Slobodna Dalmacija”.

Podsjetimo, Bejbi Lazanja je ušao u hrvatski izbor za Pjesmu Evrovizije – “Doru” kao rezerva sa sada već globalnim hitom “Rim Tim Tagi Dim”.

Poslije prvog nastupa u nacionalnoj selekciji, popeo se na prvo mjesto u kladionicama kao apsolutni favorit.

Na finalu Evrovizije osvojio je najviše glasova publike, ali zauzeo je drugo mjesto, jer ga je zbog glasova žirija prestigao nebinarni Švajcarac Nemo, prenosi “b92”.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)