VUČIĆ OD SUTRA NIJE PREDSJEDNIK SNS – a Održan miting “Srbija nade” u Beogradu (FOTO)

VUČIĆ OD SUTRA NIJE PREDSJEDNIK SNS – a Održan miting “Srbija nade” u Beogradu (FOTO)

On je opozciju koja organizuje proteste "Srbija protiv nasilja" pozvao na dijalog, ali im je i poručio da neće biti prelazne vlade i smjene vlasti na ulici.

Skup Srpske napredne stranke pod nazivom “Srbija nade” održan je na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić miting je počeo minutom ćutanja za žrtve dva masovna ubistva koja su se početkom maja desila u Beogradu.

On je opozciju koja organizuje proteste “Srbija protiv nasilja” pozvao na dijalog, ali im je i poručio da neće biti prelazne vlade i smjene vlasti na ulici. Okupljenima je rekao da se posljednji put obraća kao predsednik SNS i da će od subote 26. maja biti “predsjednik svih građana”.

Prije Vučića okupljenima su se obratili Milorad Dodik, Ivica Dačić, Lazar Ristovski, Janko Tiposarević, Milan Knežević. Pristalice SNS su od ranih jutarnjih sati stizale u Beograd autobusima.

Početak mitinga obilježila je jaka kiša u centru Beograda, a dio okupljenih je počeo da se razilazi i prije nego što je Vučić izašao na binu.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)