Pravila korišćenja

Ko smo mi
Adresa naše web stranice je: https://www.blink.ba, u daljem tekstu “Blink”.

Prava i uslovi korišćenja
Korišćenjem i/ili registracijom na “Blink”, korisnik prihvata ove uslove korišćenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korišćenjem “Blink” u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja te da su ih razumjeli u cjelini.

Niti jedan dio “Blink”ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promovisanje istih. “Blink”posjetiocima u dobroj namjeri osigurava korišćenje sadržaja portala. Svi posjetioci imaju pravo besplatno koristiti sadržaje “Blink”ako ne krše uslove korišćenja.

Stranice“Blink”sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetioca te linkova na vanjske stranice.

“Blink”sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje “Blink” koristite na vlastitu odgovornost i “Blink” ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korišćenjem.

Autorska prava
“Blink” polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korišćenje bilo kog dijela“Blink”koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sadržaji objavljeni na “Blink” mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava.

Ako korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na “Blink”, o tome je dužan obavijestiti redakciju, koristeći e-mail adresu redakcija@blink.ba.

Linkovi na vanjske stranice
“Blink” sadrži linkove na web stranice trećih lica . “Blink”linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan “Blink”. Sadržaj izvan okvira “Blink” koristite na vlastitu odgovornost.

Što su kolačići (cookies) i koja im je funkcija?
Kolačići (cookies) su tekstualne datoteke koje na računar korisnika sprema web stranica koju korisnik posjeti.

Kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje stranica“Blink”. Koristimo kolačiće za analizu korišćenja web stranice koja poboljšava vaš doživljaj pregledavanja dopuštajući nam da nudimo besplatnu i kvalitetnu uslugu prilagođenim sadržajem i oglasima na temelju vaših interesa.

Više o kolačićima možete saznati unutar Politike o kolačićima.