NE PRAŠTA Ovaj horoskopski znak je kralj osvete
Foto: Pexels

NE PRAŠTA Ovaj horoskopski znak je kralj osvete

S jedne strane, veoma su realne i pravedne, a s druge, posebno ako su izazvane, spremne su na osvetu.

Ako postoji znak koji je odlučan u tome da nekog ‘izbriše’ iz svog života i zauvijek stoji iza toga, to je Škorpija.

Riječ je o horoskopskom znaku koji je poznat po tome da je nevjerojatno strastven u ljubavnim odnosima. Škorpije su odani, vjerni, posvećeni i emotivni, ali mogu vam okrenuti leđa već u sljedećem trenutku.

Za razliku od ostalih znakova, ne moraju pokazati bilo kakav znak da će prekinuti kontakt s vama. Kod Škorpije ne postoji opcija da vas dugo izbjegava ili ignoriše vaše pozive. Konkretna je u odlukama. Kad nešto odluči, zaista je odlučila.

Koliko god pokušavali ispraviti stvari, Škorpion se drži svog stava. Postoji velika vjerojatnost da u daljoj budućnosti popusti, ali samo zato što je tada više nije briga za situaciju u prošlosti. Nema problem razgovarati s vama uz osmijeh, iako mnogi misle da iza toga stoji dobro osmišljena osveta.

Škorpija ne podnosi izdaju i zato je nikad ne zaboravlja. Takmičarskii raspoložene puste da prošlost prođe, ali ne osjećaju da je rezultat izjednačen sve dok se ne osvete onima koji su ih povrijedili, piše Story.hr.

Biti ranjiv teško je za Škorpije. Međutim, ponekad njihova introvertna i teško čitljiva priroda može ispasti hladna, nepokolebljiva i zastrašujuća. Imati moćno prisustvo je sjajno, ali previše nepristupačan stav može odbiti ljude.

Jednom kada neko izgubi povjerenje Škorpije, malo je vjerojatno da će ga vratiti. One ne žele oprostiti ili zaboraviti. Nema sredine za Škorpije, oni hoće sve ili ništa. Nikada ne traže od drugih nešto što nisu sami sposobne učiniti.

S jedne strane, veoma su realne i pravedne, a s druge, posebno ako su izazvane, spremne su na osvetu.

“Jednom izdajnik, uvijek izdajnik”, rečenica je koje se Škorpije pridržavaju čitavog života.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)