“Decenijama nemaju vodu, a protestuju pred početak izgradnje vodovoda” Milanović pozvao građane da ne nasjedaju na političke pozive
Foto: A. Čavić

“Decenijama nemaju vodu, a protestuju pred početak izgradnje vodovoda” Milanović pozvao građane da ne nasjedaju na političke pozive

Na proteste pozivaju aktivisti SNSD, bez obzira što se voda redovno isporučuje.

Mještani Donjih Kola decenijama nemaju vodu, a protesti se organizuju sada, mjesec dana pred početak izgradnje vodovoda i pred konačno rješenje njihovog problema.

Poručio je ovo šef Kluba odbornika PDP, Dragan Milanović, komentarišući najavljen protest mještana Donjih Kola zbog problema sa vodom.

– Problem sa vodom postoji. On je višedecenijski i nije nastao dolaskom nove gradske administracije, naprotiv, dolaskom nove gradske administracije nastalo je rješenje, jer je u toku procedura za izgradnju vodovoda koji će riješiti ove višedecenijske probleme – rekao je Milanović.

Podsjeća da su oni koji pozivaju na proteste aktivisti SNSD, više puta viđani na stranačkim skupovima, te pozvao građane da ne nasjedaju na političke proteste.

– Traženo je da se isporučuje 25 cisterni sedmično, to se i radi. Primjera radi, ove godine do danas je isporučeno više cisterni nego tokom čitave 2020. godine. Dakle, nikada više vode nije isporučeno, ali politički aktivisti po naređenjima organizuju proteste – rekao je Milanović.

 

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)