DOM OMLADINE Humanitarno izvođenje predstave „A, moj par ko je?” 15. juna
Foto: FB/Domomladinebl

DOM OMLADINE Humanitarno izvođenje predstave „A, moj par ko je?” 15. juna

Sva sredstava sakupljena od prodaje ulaznica biće usmjerena za humani projekat – izgradnju kuće „Predah“.

Humanitarno izvođenje predstave „A, moj par ko je? Dis teatra Banja Luka zakazano je za 15. jun u 18.00 časova u Domu omladine.

Sva sredstava sakupljena od prodaje ulaznica biće usmjerena za humani projekat – izgradnju kuće „Predah“, namijenjene privremenom i dugoročnom zbrinjavanju djece, mladih i odraslih sa smetnjama za razvoju.

Naime, predstava „A, moj par ko je? mentorski je rad Belinde Kondić i Jelene Marković, a igraju: Konstantin Savičić, Anja Škondrić, Nera Šukalo, Ana Majstorović, Sofija Rašević, Damjan Pavlić, Minja Vasić, Vasil Pilipović, Andromeda Womeck, Aleksa Stakić, Nebojša Lakić, Luna Moconja i Natalija Kondić.

Rezervacija karata putem društvenih mreža Dis teatra ili na broj telefona: 065/770-887.

Podsjećamo, u okviru akcije „Od Banjaluke s ljubavlju“ i tokom juna mjeseca možete pozvati humanitarni broj 1414 za sakupljanje novčanih sredstava za izgradnju kuće za privremeno i dugoročno zbrinjavanje djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju.

Pozivom na ovaj broj darujete jednu KM za izgradnju kuće za privremeno i dugoročno zbrinjavanje djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju.

Inače, na inicijativu gradonačelnika Draška Stanivukovića – Grad Banjaluka pokrenuo je 1. marta ovu jedinstvenu humanitarnu akciju.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)