HUMANITARNO VEČE “Folklor iz bloka” za gradnju kuće porodici Gašić iz Zalužana
Foto: S. Ćuković

HUMANITARNO VEČE “Folklor iz bloka” za gradnju kuće porodici Gašić iz Zalužana

Grad se trudi da maksimalno podrži svaku humanu priču, kako sredstvima, tako i promocijom takvih događaja.

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”, u saradnji sa Asocijacijom banjalučkih kulturno-umjetničkih društava, organizovala je sinoć u Sportskoj dvorani “Borik” manifestaciju “Folklor iz bloka” kako bi prikupila novac za kupovinu placa na kojem će se sagraditi kuća za osmočlanu porodicu Gašić iz Zalužana.

Manifestaciji je prisustvovao i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je kazao da se Grad trudi da maksimalno koliko god može podrži svaku humanu priču, kako sredstvima, tako i promocijom takvih događaja.

– Uz podršku građana i institucija vjerujem da ćemo i ovaj put uspjeti i da će porodica Gašić dobiti svoj dom – kazao je on.

Ovom prilikom, zahvalio je organizaciji „Srbe za Srbe“ što su prvi put „Folklor iz bloka“ organizovali u Banjaluci, te pozvao sve da iskažu solidarnost i da zajedno pomognemo one kojima je taj pomoć najpotrebnija.

Svi humanisti ovu akciju mogu podržati i pozivom na humanitarni broj 17763, (pozivi važe iz m:tel, BH Telekom i HT Eronet mobilne i fiksne mreže, na koji način se doniraju tri KM). Osim toga, novac se može uplatiti na broj računa: 5620128130024158 (sa naznakom: Za porodicu Gašić), otvoren kod NLB Banka a.d. Banja Luka ili putem donatorske platforme “Srbi za Srbe”.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)