Konačno ljeto bez brige: Nakon što su dobili vodu, mještani Bronzanog Majdana hvale gradonačelnika
Foto: S. Ćuković

Konačno ljeto bez brige: Nakon što su dobili vodu, mještani Bronzanog Majdana hvale gradonačelnika

U 21. vijeku nisu imali vodu, sada konačno dočekuju ljeto bez brige.

Mještani  Bronzanog Majdana konačno su zadovoljni. Problem vodosnabdijevanja je govoro u potpunosti riješen, a juče su dobilii vaučere za besplatne priključke na vodu. Nisu krini oduševljenje i zahvalnost gradonačelniku Drašku Stanivukoviću.

Član Savjeta MZ Bronzani Majdan, Miroslav Ševo kazao je da će 500 domaćinstava dobiti stabilno vodosnabdijevanje, što je velika stvar za ovaj kraj.

-Ranijih godina su ovdje su bila i protestna okupljanja zbog problema vodosnabdijevanja. Sada gradonačelnik Stanivuković rješava ovo pitanje iako je bilo puno izazova. Danas sam presrećan što možemo reći da će ovih 500 domaćinstava imati uredno vodosnabdijevanje – kazao je Ševo.

Napomenuo je da su vodovodi na tom području rađeni sedamdesetih godina i da su stari te kada dođe sa ukpapanjem u novi sistem moguće je da će na terenu doći i do tehničkih izazova koje će „Vodovod“ rješavati.

-Ovim ulaganjem stiču se uslovi za nastavak gradnje vodovoda i za još neke zaseoke na ovom području. Dakle, rješava se ovo značajno pitanje vodosnabdijevanja i strpljenje nas mještana je najvažnije – zaključio je Ševo.

Dijana Marković iz Slavićke kazala je da je i projekat vodosnabdijevanja i za to područje urađen i da će biti riješeno to značajno pitanje.

-Velika zahvalnost gradonačelniku Stanivukoviću koji je uradio ono što je trebalo da bude urađeno još 2016. godine. Sve ove projekte koje je uradio do sada niko prije njega nije uradio i zato mu veliko hvala – poručila je ova mještanka.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)