Nakon prozivki Stanivuković upitao Vukanovića “Da li je to sistem ZA KOJI SE BORIMO?!

Nakon prozivki Stanivuković upitao Vukanovića “Da li je to sistem ZA KOJI SE BORIMO?!

Stanivuković je upitao čemu ovoliko tendenciozno i zlonamjerno pisanje?

Lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, optužio je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da je počastio Darka Milunovića, inače visokog funkcionera SNSD, direktora Agencije za statistiku Srpske i osnivača „Metriks d.o.o“, marketinške agencije za istraživanje javnog mjenja.

Na otpužbe je reagovao Stanivuković govoreći kako se radi o zlonamjernom cilju.

Stanivuković se upitao: Čemu ovoliko tendenciozno i zlonamjerno pisanje?

Zatim je dodao:

– Riječ je o projektu koji finansira Savjet Evrope, a ne Grad Banja Luka! Grupa ponuđača “Sigma solušns”, među kojima i firma “Metriks” bili su JEDINI ponuđač! Ako se obojica borimo za vladavinu prava, to znači da vlada pravo, a ne mi i da biva izabran ponuđač sa najnižom ili jedinom ponudom. Na tenderu je izabrana firma za koju imam, privatno, isto mišljenje kao i ti. Da li trebam, bolje rečeno da li imam pravo, da poništim postupak javne nabavke, jer je on moj neistomišljenik i politički oponent?! U obrazloženju da napišem: “On je SNSD-ov potrčko i zato poništavam javnu nabavku.”?! ⁉️Da li je to sistem i država za koju se borimo?!
⁉️Da li smo onda isti kao i oni?! ⁉️Da li se borimo za državu u kojoj svako ima jednaka prava da učestvuje u javnim nabavkama ili samo oni bliski vlasti, ovoj ili onoj?! napisao je Stanivuković na mreži X.

Na kraju je dodao:

Napomenuću još jednom, imam jednak stav po pitanju Milunovića, a to je da je SNSD-ov potrčko i sluga režima, ali šta to u svemu ovom mijenja?

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)