“Našli smo rješenje za njihove igrarije” Uskoro konkurs za stipendije i besplatne građevinske dozvole
Foto: S. Ćuković

“Našli smo rješenje za njihove igrarije” Uskoro konkurs za stipendije i besplatne građevinske dozvole

Konačno riješen problem.

Nakon gotovo tri mjeseca, počelo je objavljivanje odluka u Službenom glasniku Grada Banjaluke.

Među brojnim važnim odlukama konačno je objavljena i odluka o stipendiranju učenika i studenata, kao i odluka o besplatnim građevinskim dozvolama, koje će stupiti na snagu 28. septembra.

– Našim posvećenim i spretnim radom uspjeli smo da objavimo u Službeni glasnik odluke koje se tiču besplatnih građevinskih dozvola i stipendija za naše srednjoškolce i studente i na taj način odblokiramo rad Grada – poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković, istakavši da će se, uprkos permanentnim blokadama, ipak uspjeti nadoknaditi svi zaostaci.

Stanivuković je pozvao rukovodstvo Skupštine grada Banjaluke da što prije zakaže sjednicu Kolegijuma, kako bi odredili termin redovne sjednice i počeli da rade u interesu grada.

Inače, stupanjem na snagu odluke o stipendiranju učenika i studenata stvoriće se uslovi za raspisivanje konkursa, ali i sprovođenje drugih procedura u vezi sa dodjelom stipendija.

Takođe, nakon što odluka o besplatnim građevinskim dozvolama stupi na snagu započeće i sve procedure uređenja postupka i načina realizacije navedene odluke.

Podsjećamo, zbog neobjavljivanja odluka u Službenom glasniku na čekanju je bila primjena brojnih važnih odluka.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)