Raljić: Banjalučani ni u vlastitim domovima nisu pošteđeni SNSD propagande
Foto: SDS

Raljić: Banjalučani ni u vlastitim domovima nisu pošteđeni SNSD propagande

Građani ni u vlastitim domovima više nisu pošteđeni politikanstva skupštinske većine u Banjaluci.

– Očigledno je da banjalučkom SNSD-u prikupljanje potpisa za opoziv gradonačelnika Banjaluke ne ide po planu pa su sada odlučili da na kućne adrese stanovništvu šalju koverte sa pozivom za podršku peticiji za opoziv, kaže Željko Raljić, predsjednik Gradske organizacije SDS u Banjaluci.

On navodi da građani ni u vlastitim domovima više nisu pošteđeni politikanstva skupštinske većine u Banjaluci koja svu svoju energiju usmjerava u sabotiranje najvećeg grada u Republici Srpskoj.

– Nakon što su dali sve od sebe kako bi otežali život običnim građanima i blokirali projekte od opšteg interesa, sada pokušavaju na sebe pažnju privući peticijom za koju se unaprijed zna da je osuđena na propast. Oni tri godine prijete opozivom i da su imali hrabrosti već bi ga pokrenuli – naglasio je Raljić i dodao:

– SNSD je svjestan da prilikom održavanja opoziva, zbog mogućnosti bolje kontrole izbornog procesa i angažovanja većeg broja posmatrača, ostaje bez svog glavnog aduta izborne krađe. To je istinski razlog zbog kojeg se oni ne usuđuju pokrenuti opoziv u Banjaluci, jer su nekoliko puta bili veoma neprijatno iznenađeni istinskom izbornom voljom građana koja je iskazana na opozivima koje su oni pokrenuli – zaključuje Raljić.

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)