Selena Gomez prva žena na Instagramu koja ima preko 400 miliona pratilaca

Selena Gomez prva žena na Instagramu koja ima preko 400 miliona pratilaca

Kylie Jenner i Hailey Bieber je ismijavale zbog izgleda.

Pjevačica i glumica Selena Gomez postala je prva žena na Instagramu koju prati preko 400 miliona profila.

Ona je nedavno prestigla reality zvijezdu Kylie Jenner, koja ima oko 382 miliona pratilaca, a sada je postala treća osoba kojoj je to pošlo za rukom.

Ispred ove slavne pjevačice nalaze se dvije fudbalske zvijezde, a to su Cristiiano Ronaldo s 562 miliona pratilaca i Lionel Messi s 442 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Ali, uprkos velikoj popularnosti na Instagramu, Selena je u prošlosti govorila o tome kako je aplikacija uticala na njeno mentalno zdravlje. Izvori bliski pjevačici naveli su kako je ona čak pauzirala sa korištenjem društvenih mreža te da je zaposlila osobu koja je dijelila sadržaj na njenim profilima.

Ranije je otvoreno govorila o svojim borbama s mentalnim zdravljem, nakon uspona do slave u mladosti, te je objavila dokumentarac pod naslovom “My Mind And Me”.

Podsjećamo, prije nekoliko dana ova tridesetogodišnja zvijezda dobila je dva miliona pratilaca na Instagramu za samo 24 sata, kada su je upravo reality zvijezda Kylie Jenner i manekenka Hailey Bieber ismijavale zbog izgleda.

Klix

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)