Stanivuković nakon sastanka sa prevoznicima: Uvodimo novi koncept javnog prevoza

Stanivuković nakon sastanka sa prevoznicima: Uvodimo novi koncept javnog prevoza

Razgovaralo se o novom konceptu javnog prevoza.

Gradonačelnik Draško Stanivuković održao je sastanak sa prevoznicima, tokom kojeg je razgovarano o novitetima koje gradska administracija planira da uvede kada je u pitanju funkcionisanje javnog prevoza.

Kako je kazao gradonačelnik, sastanak je bio prilika da sa prevoznicima porazgovara o novom konceptu javnog prevoza, kao i da im prezentuje nedavno završenu studiju javnog prevoza.

– Veoma uspješan i konstruktivan radni sastanak o svim promjenama i novitetima koje uvodimo kada je u pitanju funkcionisanje javnog prevoza već od početka naredne godine – istakao je on, dodavši da na ove promjene Banjaluka čeka godinama.

Gradonačelnik je dodao da će se studija javnog prevoza uskoro naći i pred odbornicima Skupštine Grada, koji će imati priliku da daju mišljenje o svemu onome što smo marljivo pripremali u proteklom periodu.

Podsjećamo, aktuelna gradska administracija je kroz brojne mjere radi na jačanju urbane mobilnosti. S tim u vezi pokrenute su brojne aktivnosti koje imaju za cilj promjenu kulture saobraćaja na području grada kroz veću upotrebu javnog prevoza i alternativnih prevoznih sredstava.

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)