Stiže serija o ubistvu Zorana Đinđića (VIDEO)
Foto: RTS

Stiže serija o ubistvu Zorana Đinđića (VIDEO)

Krajem februara počinje prikazivanje.

Serija od osam epizoda s prikazivanjem na RTS-u počinje 24. februara, a mnogi od likova zasnovani su na stvarnim osobama.

Konačno stiže serija “Sablja”, koja se bavi ubistvom Zorana Đinđića, kao i događajima prije i poslije marta 2003. godine. Serija s prikazivanjem na RTS-u počinje 24. februara, a mnogi od likova u ovom političkom trileru koji će imati osam epizoda zasnovani su na stvarnim likovima koji su prije dvije decenije punili novinske članke, kako one političke, tako i one u crnoj hronici.

Reditelji serije su Goran Stanković i Vladimir Tagić, scenaristi Dejan Prčić, Marjan Alčevski, Maja Pelević, Vladimir Tagić i Goran Stanković, koji ističu da je u pitanju “dramska interpretacija stvarnih događaja”.

– Neke scene su rezultat pretpostavke, umjetničke obrade i ne predstavljaju objektivnu istinu – upozoravaju tvorci “Sablje”.

Premijera Đinđića igra Dragan Mićanović, Milorada Ulemeka Legiju tumači Sergej Trifunović, dok Tihana Lazović glumi Đinđićevu suprugu Ružicu. U ovoj seriji glume i Zlatko Burić, Marija Škaričić, Mirsad Tuka, Jasna Đuričić, Feđa Štukan…

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (0)