Trivić se miješa u odnose u PDP, Borenović poručuje: Ona je opčinjena Stanivukovićem
Foto: A. Čavić

Trivić se miješa u odnose u PDP, Borenović poručuje: Ona je opčinjena Stanivukovićem

Stanivuković je za njih izmislio politiku - tvrdi Simić.

Napustila je PDP, osnovala svoju partiju, ali bi Jelena Trivić i sada da vedri i oblači u staroj stranci. Poziva na isključenje Draška Stanivukovića iz PDP-a.

– Trivićka je opčinjena Stanivukovićem. Tolika količina frustracije i mržnje više nema veze sa politikom, prelazi u fazu nevjerovatne lične zaslijepljenosti i zaluđenosti Stanivukovićem – odgovara lider PDP-a Branislav Borenović.

– Ona je zadnja osoba na planeti koja može o tome da govori i očigledno da ona ima namjeru jedino da se bavi PDP-om i Stanivukovićem i to je, vjerovatno, razlog njenog političkog postojanja. Žena koja je dobila sve od partije i mandat poslanika i mjesto potpredsjednika i kandidaturu za predsjednika Republike, iza koje smo svi zaista maksimalno stali. To govori više o njoj – rekao je Borenović.

– Da vas podsjetim, obećali smo: puno poštovanje zakona i procedura u Banjaluci; korišćenje svakog zakonom dozvoljenog mehanizma za eliminaciju uticaja ličnosti, stranaka i kompanija povezanih sa vrhom aktuelne vlasti; borbu protiv brutalnog uticaja tajkuna na političke i ekonomske procese u gradu. Umjesto toga u Banjaluci je urađeno suprotno od obećanog – poručuje Grmuša.

Simić: Stanivuković je za njih izmislio politiku

– Jasno je da u PDP-u postoji naprslina – ocjenjuje novinar Danijel Simić. Kaže Simić da je Stanivuković shvatio da se političar postaje onog trenutka kada se dođe na vlast, što njegovi saborci još ne razumiju.

– Koji se dao u nekakvu vrstu simbioze sa skupštinskom većinom Grada Banjaluka i moram reći da je zbog tog poteza Draško Stanivuković ‘izmislio politiku’ i za Igora Crnatka, i za Jelenu Trivić i za Nebojšu Vukanovića, a i za SDS, iz prostog razloga što je politika umjetnost mogućeg i sve do onog trenutka dok ne dobijete izbore politika je estrada – kaže Simić, prenosi ATV.

– PDP-u predstoje ili unutrašnji nemiri, raspad ili će doći do otrežnjenja i pokušaće sačuvati dostignute pozicije, koje su zavidne u Banjaluci, ali nigdje drugo u Republici Srpskoj – zaključuje Simić.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)