Kutlešić Stević: Ponosna sam na učesnike i reviju “Baš po mjeri”
Foto: A.Čavić

Kutlešić Stević: Ponosna sam na učesnike i reviju “Baš po mjeri”

Idejni tvorac iglavni organizator revije.

Sinoć je u Banskom dvoru u Banjaluci, povodom Dana osoba s invaliditetom, održana šesta modna revija pod nazivom “Baš po mjeri”.

Svake godine pred punim Kulturnim centrom Banskog dvora modeli ponosno hodaju u različitim kreacijama, a kako navode organizatori, trude se svake godine i rade na tome da sve blista i da se njihove poruke prenesu ljudima koji su na odlučujućim i zakonodavnim mjestima.

-Ponosna sam na reviju i na sve učesnike. Moje srce je puno emocija i presrećna sam. Ovo je postao regionalni događaj zahvaljujući entuzijazmu mene i dobrih ljudu. Ove godine izdvojila bih Biljanu Nedić, Ivanu Ristić i Aleksandra Vasiljevića. Bez njih i još oko 100 volontera ovaj događaj ne bi imao ovakav sjaj. Osobe s invalidiretom su zaista sijale i sjajno improvizovale, kao što je i sama poruka revije. Želim da svako od nas da doprinos u svojim mogućnostima da se popravi položaj OSI i da se mnoge stvari sistemski riješe. Vidimo se za godinu dana na reviji, a do tada svaki dan uradimo nešto za bližnjeg svog – poručila je Snežana Kutlešić Stević, idejni tvorac i glavni organizator revije.

Kao i svaka revija, tako i ova, ostavi snažan emotivni utisak i na organizatore i na sve prisutne. Kako kažu organizatori, dan poslije revije pristižu im komentari sa svih strana svijeta i, navode, veoma su ponosni na sve ljude koji su na bilo koji način bili dio njih, prenosi Banjaluka.net.

-Srce mi je puno, najviše zbog sreće i ljubavi svih učesnika koji su prenijeli tu emociju na sve prisutne. Nadam se zaista da će biti pomaka od ljudi koji mogu da utiču na poboljšanje njihovih života – poručila Ivana Ristić, kostimografkinja.

 

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)