Moravac-Babić odgovorila Vukanoviću: Kako ga nije sramota moje profesije i godina

Moravac-Babić odgovorila Vukanoviću: Kako ga nije sramota moje profesije i godina

"Podnijeću tužbu za klevetu i krivičnu prijavu za sve uvrede i laži koje je rekao, na moj račun", rekla je Moravac-Babić.

– Nebojša Vukanović  na svom blogu nazavo me ludom budaletinom mene, koja mu majka mogu biti…bar iz tog poštovanja me nije smio, bar zbog mojih godina, profesije, činjenice da sam žena, majka, advokat, odbornik, da za mene kaže da sam “U SUŠTINI JEDNA LUDA BUDALETINA” i to samo iz razloga sto sam odgovorila na njegove konstantne napade i svemu onome što radi, na štetu Banjaluke – napisala je na svom Fejsbuk profilu odbornica PDP-a Smiljana Moravac-Babić.

Moravac-Babić dalje navodi:

– Pitam ga javno – kako ga nije sramota, mene, mojih godina, moje profesije, svega onoga sto sam u životu prošla?
Postavljam mu i drugo pitanje. Ako već priča o nama, zašto ne kaže kako je na ATV-u sjedio sa glavnom urednicom, kako i sam kaže, te režimske televizije i direktorom, koji je blizak Prointeru, pio piće sa njima, nazdravljao sa Nešićem i svima njima?
Kada mi gospodin Vukanović odgovori na ovih nekoliko pitanja, onda ću ja da podnesem tužbu za klevetu i krivičnu prijavu za sve uvrede i laži koje je rekao, na moj račun-  zaključila je Moravac-Babić.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    A šta fali,o ti si dirala njega.Sebi si Advokat…Higijeničar taman da je ,radnik je i treba da se poštuje..