“Omiljeno jelo – ono koje baka napravi” Stanivuković se aktivirao i na TikToku, otkrio nove detalje o sebi (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

“Omiljeno jelo – ono koje baka napravi” Stanivuković se aktivirao i na TikToku, otkrio nove detalje o sebi (VIDEO)

Najčešća rečenica koju govori je - idemo biti najbolji.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković poznat je po tome što je broj jedan kada su u pritanju društvene mreže u Bosni i Hercegovina, a može se reći i regionu.

Jedan je od prvih koji je prepoznao značaj i snagu virtuelnog svijeta i to okrenuo u svoju korist kada je politika u pitanju. Danas mnogi rade ono što je on nekada, a sad je otišao i korak dalje.

Nakon Youtube-a, Facebook-a, Instagrama-a i Twitter-a, Stanivuković se odlučio da “osvoji” i trenutno najpopularniju mrežu među mladima – TikTok.

 

@stanivukovicdrasko Одговори на пар једноставних питања😀 #draskostanivukovic #stanivukovicdrasko #republikasrpska #републикасрпска #бањалука #gradonacelnik #banjaluka #TikTok #like #viral #follow #topvideo #totrending #topvideoonTikTok #toptrendiingvideo ♬ original sound – Драшко Станивуковић

Već broji stotine hiljada pregleda, a jedna video je privukao posebnu pažnju. Pitali su ga koje mu je omiljeno jelo, rekao je da je to ono što mu baka napravi, u marke parfema se kaže ne razumije, koriste one koje dobije na poklon, a rečenica koju stalno govori svojim saradnicima je – idemo biti najbolji.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)