PRIJAVITE SE I VI “Kuhinjica” održala prvu humanitarnu radionicu kuvanja za Sergeja Stupara (VIDEO)
Foto: D. Komarnicki

PRIJAVITE SE I VI “Kuhinjica” održala prvu humanitarnu radionicu kuvanja za Sergeja Stupara (VIDEO)

Radionice se održavaju i danas i sutra, a sve kotizacije uplaćujete za Sergeja.

Održana je prva humanitarna radionica kuhanja u banjalučkoj “Kuhinjici”, a sve kotizacije za ovaj kurs uplaćene su Svjetlani Stupar, majci mladog Sergeja koji je već deset mjeseci u komu i potrebno je da liječenje nastavi u Moskvi.

Slične radionice se organizuju u još dva termina, 15. i 16. maja od 18 časova u “Kuhinjici”, cijena radionice je 100 KM i vašu kotizaciju uplaćujete na račun Sergejeve majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorica Đukić (@kuhinjicabh)

Dobro djelo je lijepo učiniti, a Banjalučani su pokazali da se uvijek ujedine kada su ovakve akcije u pitanju, tako je i sada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLink (@gledajnestodrugacije)

Kursevi kuvanja u “Kuhinjici” su uvijek popunjeni do zadnjeg mjesta, a vlasnica Zorica Đukć je ovaj put odlučila da učini humano djelo.

– Svako bi se trebao boriti sa oružjem koje posjeduje. Prvo i najjače je ljubav, a tek onda način i rasploživa sredstva. Decenijama smo svojim aktivnostima dokazali da ljubavi imamo, način je ono čime se bavimo a to je – kuvanje, a sredstava uvijek ima ako ima ljubavi. Bilo bi glupo da organizujemo koncert jer ne znamo pjevati, ali evo znamo kuvati pa je to naš mali doprinos – rekla je Đukićeva za BLink.

Umjesto na račun Kuhinjice, svoje kotizacije za radionicu kuvanja uplatite na:

Svjetlana Stupar, adresa dr Slavka Pišteljića broj 33, Slatina
Raiffeisen bank:1613000045479669
NLB Banka: 5710100000072523

Takođe, svoj doprinos ovoj akciji možete učiniti i pozivom na broj 1413 donirate 1 KM za sakupljanje novca za odlazak Sergeja u Moskvu.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)