Stanivuković posjetio “Hemofarm”: Uskoro proširenje proizvodnje i nova radna mjesta (FOTO)

Stanivuković posjetio “Hemofarm”: Uskoro proširenje proizvodnje i nova radna mjesta (FOTO)

Grad pružio podršku pri promjeni prostornog plana.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković posjetio je danas kompaniju “Hemofarm”  i tom prilikom je razgovarao ssa rukovodstvom ove kompanije.

-Ova kompanija je ponos našeg grada, a svojim kvalitetom i višedecenijskim radom parira najvećim svjetskim kompanijama. Izuzetna mi je čast bila upoznati rukovodstvo ove kompanije koje me je svojom energijom, elanom i posvećenošću zaista oduševilo. Brojne obaveze nisu mi dozvolile da se upoznam sa svim segmentima proizvodnje i poslovanja, tako da se radujem ponovnom skorijem dolasku – istakao je Stanivuković.

Dodao je daga posebno raduje plan ove kopmanije da se proširi i izgradi nove objekte što će značiti i nova radna mjesta za Banjaluku.

Grad Banjaluka na ovom putu pružio je snažnu podršku pri promjeni prostornog plana kako bi ova kompanija uspješno realizovala proširenje proizvodnog pogona. Pored ove kompanije i kompanija “Celeks” će tokom ove godine proširiti svoje proizvodne kapacitete Zaista odlične vijesti za našu Banjaluku – poručio je on.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)