SUPERBRKE ZOVU U petak upis novih članova i žurka
Foto: Ustupljena fotografija

SUPERBRKE ZOVU U petak upis novih članova i žurka

Superbrke se u prvom planu bave humanitarnim radom.

Humanitarno udruženje građana “Superbrke” iz Banjaluke pozivaju sve ljude dobre volje, a pogotovo muškarce, da se pridruže udruženju i tako pokažu svoju humanost, solidarnost i brigu za društvo.

Žurka povodom prijema novih članova u Udruženje “Superbrke” održaće se u petak 9. juna 2023. godine sa početkom od 20 časova u banjalučkom baru Pascal u Vidovdanskoj ulici u Banjaluci. Kao što je javnosti dobro poznato, “Superbrke” su krajem prošle godine iz neformalnog sastava prešle u „legalne“ vode i osnovale istoimeno udruženje građana, sa željom da i dalje pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

– Cilj nam je da našu priču proširimo na sve koji žele da nam se priključe i budu dio našeg udruženja i zato ovom žurkom želimo da okupimo sve naše prijatelje koji su nas podržavali svih ovih godina da budu naši članovi. Takođe, svi koji imaju sličan cilj kao I mi su dobrodošli I zato pozivamo sve mlade ljude da dođu I da nam se pridruže i budu dio jedne lijepe priče koja traje cijelu deceniju – rekli su iz udruženja “Superbrke”.

Podsjetićemo, u porethodnih devet godina, građanskom inicijativom i humanitarnim akcijama, prikupili su značajna sredstva i pomogli pacijentima Klinike za onkologiju UKC RS, koji su se liječili od raka testisa i/ili prostate i što je možda podjednako važno, nastojali usmjeriti pažnju javnosti na važnost preventivnih pregleda testisa i prostate kod muškaraca, odnosno, prenijeti suštinsku ideju svjetskog pokreta Movember i u naše dvorište.

Superbrke se u prvom planu bave humanitarnim radom, odnosno prikupljanjem sredstava kroz organizovanje različitih događaja ali i širenjem svijesti o važnosti preventivnih pregleda kod muškaraca i značaju brige za sopstveno zdravlje, što podrazumjeva medijske kampanje, stručna predavanja, učešća na konferencijama i druge slične aktivnosti.

U godini u kojoj nas za tačno 190 dana očekuje završnica 10. jubilarnog izdanja Movembera u Banjaluci u organizaciji Superbrka pozivamo sve zainteresovane građane da nam se pridruže, postanu novi članovi udruženja i tako daju svoj doprinos širenju ideje i vrijednosti koje stoje iza svjetskog humanitarnog pokreta Movember i udruženja građana Superbrke iz Banja Luke.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)