Tejlor ukrala svu pažnju: Trenutak koji je obilježio “Super Bowl” (VIDEO)
Foto: X

Tejlor ukrala svu pažnju: Trenutak koji je obilježio “Super Bowl” (VIDEO)

Svaki detalj njenog privatnog života je pod budnim okom javnosti.

Nakon što su igrači Kansas City Chiefsa su odbranili titulu prvaka NFL lige, Tejlor Svift je potrčala na teren i poljubila svog momka, igrača Trevisa Kelsa.

“Chiefsi” su na stadionu u Las Vegasu pobijedili 49erse rezultatom 25:22. Tejlor je svog dragog bodrila s tribina zajedno sa svojim prijateljicama i članovima njegove porodice. Nakon pobjede mu je pojurila u zagrljaj i poljubila ga.

S obzirom na to da je Tejlor trenutno najpopularnija pjevačica u Americi, svaki detalj njenog privatnog života je pod budnim okom javnosti. Ona je u septembru prošle godine potvrdila da je u vezi s Trevisom.

Trevis je u julu bio na njenoj turneji. Želio joj je pokloniti narukvicu na kojoj je bio ispisan njegov broj telefona. No, nije uspio u tome pa se požalio u svom podkastu.

-Bio sam razočaran što ona ne priča ni prije, a ni poslije svojih koncerata zato što čuva glas kako bi mogla izvesti 44 pjesme – naveo je. Tejlor je čula ovu izjavu te ga odlučila kontaktirati.

-Sve je počelo kada me Trevis oduševio izjavom u svom podkastu. Odmah nakon toga smo se počeli družiti – rekla je Tejlor za magazin Time. Prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav.

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)