ZABAVA ZAGARANTOVANA Preko trideset karnevalskih grupa prirediće spektakl na ulicama Banjaluke
Foto: D. Komarnicki

ZABAVA ZAGARANTOVANA Preko trideset karnevalskih grupa prirediće spektakl na ulicama Banjaluke

Uoči karnevala biće organizovana karnevalska žurka za sve sugrađane i turiste.

Preko trideset karnevalskih grupa iz zemlje i regiona prirediće sjajnu atmosferu na ulicama Banjaluke u periodu od 26. do 28. maja u okviru drugog izdanja Banjalučkog karnevala.

Pored grupa iz zemlje, u naš grad pristiže preko 20 internacionalnih grupa iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Italije.

Centralni događaj ovogodišnjeg karnevala zakazan je za subotu, 27. maj sa početkom u 20.00 časova. Velika karnevalska povorka kretaće se od Narodnog pozorišta Republike Srpske prema Trgu Krajine, gdje vas ove godine očekuje pravi spektakl uz plesačice brazilske sambe i performans „Mirror Crew“.

Veče uoči karnevala, 26. maja od 20.30 časova prvi put će biti organizovana i karnevalska žurka, gdje sve sugrađane ali i brojne turiste očekuje fenomenalna zabava u centru našeg grada.

Nedjelja, 27. maj rezervisana je za dječiji karneval, koji počinje od 12.00 časova. Naime, za učešće na ovogodišnjem karnevalu  prijavio se veliki broj grupa djece iz banjalučkih vrtića i osnovih škola, koji za ovaj dan pripremaju kreativne kostime.

Ne propustite priliku da budete dio jedinstvene atmosfere  jer sve posjetioce očekuje  mnogo smijeha, druženja, pjesme i dobre zabave, a ljepota, raznolikost i šarolikost plesnih kostima svakako će uljepšati ovu jedinstvenu turističku manifestaciju.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)