Beogradska hit predstava „Bilo jednom na Brijunima“ otvorila „Aprili Fest“
Foto: Ustupljene fotografije

Beogradska hit predstava „Bilo jednom na Brijunima“ otvorila „Aprili Fest“

Drugog festivalskog dana Banjalučane i njihove goste u SD Centar čeka predstava “Hotel 88”.

Predstavom „Bilo jednom na Brijunima“ reditelja Kokana Mladenovića, koja je do suza nasmijala prepunu SD Centar u Banjaluci, otvoren je drugi „Aprilili Fest“.

Glumci Milan Marić, Branislav Trifunović, Tihana Lazović i Sanja Marković“ oživjeli su istorijski susret „najvećeg sina naših naroda i narodnosti” i Jovanke Broz sa Ričardom Bartonom i Elizabet Tejlor davne 1971. godine. Susreli su se povodom snimanja filma „Sutjeska“.  I to je ono što je pouzdano poznato. Sve ostalo plod je mšte.

Upravo domaštavanje i istraživanje mogućih događaja i odnosa između četiri ikone jednog vremena prilikom susreta na Brijunima tema je ove hit predstave, pune  dramskih i komičnih zapleta. Komad govori i o identitetima, zaslugama i odgovornostima, o ljudskoj taštini, egu, te uvijek aktuelnim muško-ženskim odnosima. Publika je glumce oduševljeno otpratila dugim aplauzom.

Drugog festivalskog dana Banjalučane i njihove goste u SD Centar čeka predstava “Hotel 88”. Ponovo pitanje da li ste u braku ili u mraku. Ove godine postavljaju ga umjetnici Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić. Ogovorima se smijemo se zajedno.

Trećeg festivalskog dana dolazi nam urnebesni Goran Vinčić. Načuo je da njegov specijal snimljen u Ludoj kući, koji broji preko milion pregleda  na You Tube kanalu, kod nas može izvaditi rodni list. Zato nama donosi Stand UP Comedy Show „Reci mi da se šališ“ u kojem vrijeđa, ljubi, grli i zadirkuje.

Požurite  na gigstix.ba i zgrabite svoje karte za urnebesne noći neozbiljnosti i zabave. „Na Aprilili Festu“ očekujte sve – od smijeha do suza.

Cijene ulaznica su 25KM (parter) i 40KM (VIP), a broj mjesta ograničen. Požurite!

Organizator jedinstvenog festivalskog koncepta u BiH je Support Marketing Centar. Pratite „APRILILI FEST“ na društvenim mrežama i dođite da se smijemo uživo.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)