Čekaju više od vijeka: Najavljen projekat vodosnabdijevanja u zaseoku Miletići (FOTO, VIDEO)
Foto: V.Kresojević

Čekaju više od vijeka: Najavljen projekat vodosnabdijevanja u zaseoku Miletići (FOTO, VIDEO)

Gradonačelnik najavio početak projekta u narednih 30 dana.

Gradonačelnik Banjaluuke Draško Stanivuković obišao je danas mještane u zaseoku Miletići u Kolima, gdje je najavio da će dobiti dugoočekivanu vodu.

-Mještani kažu da zaseok Miletići u Kolima nije niko posjetio još od vremena Kraljevine. Obišao sam danas ove divne ljude, a u narednih 30 dana započećemo projekat vodosnabdijevanja na koji mještani čekaju više od jednog vijeka. Hvala im na ogromnoj podršci – poručio je gradonačelnik.

Kako je kazao, mještani će dobiti i besplatne priključke na mrežu, a nakon izgradnje vodovoda nastaviće se sa rješavanjem i drugih potreba ovih mještana.

Mještanin Zoran Miletić zahvalio je gradanačelniku za ovu posjetu i svu podršku.

-Znamo da ima velikih prepreka, ali on se bori bez prestanka. Mi mještani to vidimo. Takvi nam ljudi trebaju i hvala mu što je došao ovdje kod nas gdje niko nije dolazio još od Kraljevine. Hvala mu za svu podršku. Prvo je udžbenike dao, i ovdje kod nas ima porodica sa petoro i šestoro djece i to je za njih veoma značajno. Zatim imamo i besplatnu legalizaciju objekata i dobićemo priključke na vodu – kazao je Miletić.

Odbornik u Skupštini grada Banjaluke, Krsto Golijanin kazao je da je ranije bio na terenu u Miletićima i u razgovoru sa mještanima vidio da je prioritetno potrebno da se riješi vodosnabdijevanje.

-Voda je najpotrebnija da bi se mogao vratiti život u ovaj zaseok. Ove porodice će dobiti vodu i srećan sam što sam pokrenuo ovo značajno pitanje, koje su podržali i gradonačelnik i preduzeće „Vodovod“ – kazao je Golijanin.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)