ĐAJIĆ O GARAŽI UKC: Utvrđeni minimalni problemi
Foto: D. Rakita

ĐAJIĆ O GARAŽI UKC: Utvrđeni minimalni problemi

Svi pacijenti koji dođu iz inostranstva zadiviljeni su stanjem u UKC - kaže Đajić.

Sanacija mokrih čvorova na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske samo je jedan od projekata koji se realizuje, a u planu su još mnogi drugi, rekao je za RTRS direktor ove ustanove, Vlado Đajić.

Đajić ističe da sve što rade, rade profesionalno i patriotski i da im je cilj da svi pacijenti Srpske imaju što bolju zdravstvenu njegu.

On kaže da pacijenti trenutno trpe period sanacije ali da će svi radovi biti urađeni u predivđenom roku i da im se zahvaljuje na strpljenju koji im pružaju tokom sanacije.

Đajić kaže da su ovo samo neki od projekata koji će se realizovati.

– Idemo sa drugim projektima, mnoge smo uradili. Svi pacijenti koji dođu iz inostranstva zadiviljeni su stanjem u UKC i kažu da smo u rangu sa najvećim zdravstvenim ustanovama – istakao je Đajić.

Uz podršku rukovodstva Republike Srpske, Đajić kaže, da bolnice Srpske posjeduju modernu opremu i stručni kadar te da su im maksimalna podrška.

– Zajedno sa svojim saradnicima dajem sve od sebe da bolnice širom Srpske budu na zavidnom nivou, kako po stručnosti tako i po opremi koju posjeduju – istakao je Đajić.

Kada je riječ o problemima koji su se pojavili vezano za izgradnju garaže u UKC, naveo je da je inspektor izašao na teren i utvrdio minimalne probleme i pukotine koje se inače dešavaju tokom gradnje.

– Sve što radimo, radimo za dobrobit stanovnika i naših pacijenata – naveo je Đajić.

Đajić ističe da je ponosan na sve što su uradili, a tek na sve što slijedi u narednom periodu.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)