NOVI FESTIVAL U BANJALUCI Konferencijom za medije Plan B FEST regionalno najavljen u Beogradu (FOTO)
Foto: Ustupljena fotografija

Plan B Fest će se održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel, 21. i 22. aprila.

Na danas održanoj konferenciji za medije u Beogradu i regionalno je najavljen Plan B Fest, koji će se održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel, 21. i 22. aprila.

U susret Plan B FESTu, na danas održanoj konferenciji za medije u Beogradu, javnosti su se obratili izvođači koji će nastupiti na banjalučkoj tvrđavi Kastel 21. i 22. aprila ove godine. Još jednom je potvrđeno da će prvog festivalskog dana nastupiti Riblja Čorba, Bajaga i Instruktori uz specijalnog gosta Dragog Jelića, Dejan Cukić i Spori Ritam Bend, a da će drugo festivalsko veče biti rezervisano za premijerni i eksluzivni zajednički nastup Stefana Milenkovića i Neleta Karajlića pod nazivom Rock El Clasico, Generaciju 5 i Vlatko Stefanovski Trio.

U ime organizatora, humanitarne Plan B fondacije, putem video veze iz Toronta, medijima se obratio osnivač fondacije, gospodin Zoran Konjević, koji se zahvalio timu Plan B Festa u Banjaluci i Beogradu, izvođačima, ambasadorima, saradnicima i prijateljima fondacije ali i svima onima koji su svojim doprinosom pomogli u organizaciji predstojećeg događaja na Kastelu, najvećem muzičkim event-om koji će se održati u Banjaluci kad i najveći regionalni sportski događaj – teniski ATP turnir Srpska Open.

– Veliko hvala gradu Banjaluci jer nam je skoro ceo grad izašao u susret, nadamo se dugoročnoj saradnji i velikim projektima. U Banjaluku dolaze najveće teniske zvezde, a Plan B Fest dovodi najveće zvezde iz regiona i sveta – baš lepa kombinacija. Želim i da se zahvalim Novak Đoković Fondaciji i nacionalnoj direktorki fondacije Maji Kremić, koja nam se pridružila na konferenciji i da kažem da smo odlučili da od svake prodate karte u Banjaluci dio sredstava doniramo Novak Đoković Fondaciji. Hvala vam svima još jednom i vidimo se u Banjaluci – rekao je Konjević.

O saradnji dvije fondacije biće više riječi u narednim danima, a napomenuto je da su ulaznice za prvi Plan B FEST po cijeni od 25KM za jedno festivalsko veče, odnosno 40KM za obe večeri, dostupne na prodajnom mjestu na Trgu Krajine u Banjaluci, TC Delta Banja Luka, putem online ticket servisa Kupikartu.ba i na njihovim fizičkim prodajnim mjestima širom BiH.

U slučaju loših vremenskih prilika festival se seli u banjalučku sportsku dvoranu Borik.

KATEGORIJE
TAGOVI