Večeras svečano otvaranje „Zimzobala“: Čeka vas magična atmosfera u srcu grada
Foto: V.Ševčuk

Večeras svečano otvaranje „Zimzobala“: Čeka vas magična atmosfera u srcu grada

Ne propustite!.

Magični lampioni, spektakularan dolazak Djeda Mraza, sjajna muzika, bogata gastronomska ponuda samo je mali dio onoga što sve posjetioce očekuje večeras na zvaničnom otvaranju zimskog marketa „Zimzobala“.

Pridružite nam se večeras od 19.00 časova, jer vas u srcu našeg grada očekuje jedinstvena praznična čarolija, koja će svima zasigurno da uljepša zimske praznike.

Svake godine gradska administracija ima želju da doda nešto novo što će privući mnogobrojne turiste.

-Iako nam se učinilo da je postignute rezultate teško ponoviti, u ovoj godini oborili smo taj rekord u prvih deset mjeseci – naglasio je ranije gradonačelnik Draško Stanivuković, dodavši da će „Zimzobal“ da traje više od mjesec dana,

Naime, „Banjalučka zima“ svoja vrata za sve naše sugrađane, ali i mnogobrojne turiste koji su već počeli da pristižu u naš grad, otvorila je u petak, ponudivši pregršt zanimljivih aktivnosti za sve generacije.

„Zimzobal“ će trajati sve do 15. januara, te će u nešto više od mjesec dana svim posjetiocima ponuditi mnoštvo raznolikog atraktivnog sadržaja.

Stoga, ne propustite priliku i doživite magiju u novogodišnjem ambijentu Parka „Petar Kočić“ uz mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, dekoracije i sjajan zabavni program za sve generacije.

Podsjećamo, zbog zvaničnog otvaranja manifestacije „Banjalučka zima 2023/2024“, doći će do izmjene u režimu odvijanja saobraćaja na dijelu Ulice kralja Petra I Karađorđevića.

[DCRP_shortcode style="3" image="1" excerpt="1" date="0" postsperpage="4" columns="4"]
KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)